Bronko

Senaste inläggen

Fördelen med att gå i skolan är alla lediga dagar.

***
Det är underbart att komma till skolan på en torsdag och få reda på att man är ledig på fredagen.

***
Laddar upp för de 3 kommande dagarna

***
Imorgon ska jag få följa med Erik Hindén ut. Ska bli riktigt trevligt och spännande efter att ha hört honom skryta om hur mycket fina fiskar dom får varje gång dom är ut.

***
Upp till bevis Erik!

ANNONS

Ja här kommer då min lilla vårönskelista!


1. Oskwig 330 Aleminium båt  11 500:-


 


2. Ospian 30 (Röd) Elektrisk motor  1 580:-


 


3. CWC Big bandid Parrot  ca 160:-


 


4. CWC Buster Parrot  ca 160:-


 


5. CWC Buster Clownfish  ca 160:-


   


Totalt: 13 560:- Får nog jobba lite mer om jag ska ha råd med detta... 

//AntonANNONS

Våren närmar sig med stormsteg och jag är som vanligt kluven. Ena halvan av mig börjar bli stressad och vill ta vara på dom absolut sista centimetrarna av isen, Samtidigt som den andra halvan vill skynda på smältningen och börja med jerk- och spinnfisket. 


**

Vardagarna känns alldeles för långa och helgdagarna är fullbokade med en massa annat. 


** 

Går man runt och tycker att våren kommer för fort då rinner tiden iväg och så är isen snart borta, längtar man där emot efter fisket i öppet vatten då står tiden stilla. Det är bara att försöka leva i nuet och ta dagarna som dom kommer. 


**

Trots det så är det ju inte förbjudet att drömma lite, jag har redan gjort mig en vårönskelista som jag jag kanske lägger upp på bloggen senare ikväll. 


** 

Jag har i alla fall bokat upp både lördag och söndag denna vecka för fiske sen får vi se hur många helger framöver som isen håller för. 


//Anton


 En lite roligare anglingstur blev det på lördagen! Vi drog 4 gäddor och hade 6 fäll. 


 


 


 

5,3 kg tagen på exakt samma ställe som Nicklas fick sin 5,5 kilos gädda på.

Skulle kunna vara samma gädda!

 

Tävlimg upp på stenen! 

 

Skoter bruden!  


I fredags var det fisketävling på Tansen!

Nytt för i år var att dom körde eftermiddags angling så tävlingen höll på mella 12 och 16! 

Jag, far och Malin hade ett lag vi vann faktiskt hela tävlingen med 2 små gäddor! Tur för oss att dom gick på längd och inte vikt! Vi fick ihop hela 90 cm! haha!


 

Nicklas visade mig en riktigt rolig app i fredags! Fishbrain heter den och för er som inte har testat den så skulle jag jämföra den med tex instagram fast för fiskare. 


**

Du lägger till dina fiskepass och fångster och får upp allt på en gps på din telefon så du ser exakt vart du har fångat varje fisk när du är ute! Du kan till och med se vart du har varit och gått! 


**

Du läggar alltså till ett nytt fiskepass när du åker ut, då du ställer in vilken sjö du är på, vilken art du fiskar efter, vilken metod du använder och vilket drag/ bete du använder! Allt finns redan inlagt så det är bara att klicka i. 


Sen lägger du till ny fångst när du fått en fisk. Och då kommer det upp en lite ikon på kartan som du ser i appen. 

**
Nu till det roliga och det som gör den lik instagram, du kan följa dina vänner och se vart dom fiskar och när dom fiskar! Men du väljer så klart själv vilken fakta du vill dela med dig av och inte! 


**

Så ni som inte har provat denna app borde verkligen ge den en chans! Mycket seriös app! 


Vill ni föja oss så är det: AntonRooth och nicklas-salminen


 


   


//Anton

Då blev deet ännu en fisketur på tansen, och det började väldigt bra för min del med 5 fina abborrar. dessvärre så blev det inga fler den här gången, men det var som vanligt skönt att få komma ut i det soliga vädret =)

Jag hade jocke med mig den här gången, det gick inte lika bra för honom dock.

 hoppas på bättre resultat nästa gång =)

// Ante

Vi hade friluftsdag med skolan idag och jag och Nicklas var på plats först och började sätta ut don men vi valde tråkigt nog helt fel ställa.. under hela dagen hade vi sammanlagt 3 fäll, medans de andra gänget sprang på fäll efter fäll. Lite frustrerande när dom drar fisk efter fisk på don som bara sitter några meter ifrån våra.. Men så är det ibland, vi hade de i alla fall riktigt härlig trots att vi mest fick kolla på idag! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se